“Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever.”
Mahatma Gandhi

Video's voor Coaches

Deze serie videos is speciaal gericht op trainers en coaches. Waar sporters sneller en beter leren met video's, geldt dit net zo goed voor begeleiders. Alle belangrijke vaardigheden en begrippen hebben we in beeld gebracht. Je leert waar je op moet letten en hoe de perfecte uitvoering eruit ziet. Gebruik de video's om jezelf voor te bereiden voor je trainingen en beter te snappen waarom je bepaalde aanwijzingen wel of niet wil geven.
Coachvideo’s ondersteunen de noodzakelijke lesvoorbereiding. Hoe beter jij als trainer/coach het doel voor ogen hebt en de training hebt voorbereid hoe groter de kans op succes.

SportVid applicatie

Op je eigen SportVid account beheer je al je video's. Als coach heb je toegang tot de coachvideos. Je beheert je teams en upload video's van je trainingen. Via het systeem stuur je berichten naar al je teamleden met directe links naar video's. Laat je sporters reageren op video's, hou bij wie er inloggen en gebruik video's ter voorbereiding en evaluatie van je trainingen.

Via SportVid wordt je op de hoogte gehouden van kennis van Topzeilen. Talent- en kernploegtrainers uploaden relevante video's voorzien van hun commentaar, speciaal voor trainers in Nederland.

Gouden regels

7 belangrijke regels voor coaches om het leereffect te vergroten en trainingen efficienter te maken.